Het idee

Welkom bij Waanzinnige Wereld

Mijn naam is Carlo. Ik ben 29 jaar, woon al mijn hele leven in de provincie Drenthe en vanaf jongs af aan al gek op vakantie, reizen en dagjes uit. Ik zal niet beweren dat ik de hele wereld heb gezien, sterker nog, nog lang niet! En daar ben ik blij mee. Er is nog zo veel te ontdekken. Daarom ben ik samen met mijn vriendin Maaike gestart met Waanzinnige Wereld. Wij willen mensen inspireren, helpen en onze ervaringen delen.

Reisblog vol reisinspiratie

Het idee om een website en Instagram pagina over reizen op te starten spookte al enige tijd door ons hoofd. Tijdens of na een vakantie vonden wij het leuk om een mooie foto en of tips te delen met bekenden. Door deze website en de social media pagina’s van Waanzinnige Wereld kunnen wij de informatie kwijt die we zo graag wil delen.

Verreweg de meeste artikelen en bijbehorende foto’s op deze website schrijven wij zelf en komen voort uit onze eigen ervaringen. Af en toe nodigen wij iemand uit om zijn of haar ervaring te delen, om jullie nog meer te kunnen inspireren. Onderaan een artikel staat altijd informatie over de auteur die het artikel geschreven heeft.

Alle informatie wordt vanzelfsprekend zorgvuldig samengesteld. Het is mogelijk dat artikelen niet meer actueel zijn of de juiste informatie bevatten. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen, door artikelen regelmatig opnieuw te beoordelen en ze zo up-to-date te houden. Mocht jij toch iets lezen waar je twijfels over hebt, dan horen wij dat graag!

Heb je vragen, wil je meer informatie over een bestemming of artikel of wil je graag iets anders kwijt? Aarzel niet en neem contact met ons op! Dat kan via het contactformulier op deze website. Je mag natuurlijk ook altijd zelf een e-mail sturen. Mail dan naar carlo@waanzinnigewereld.nl.

Wil je samenwerken of andere mogelijkheden bespreken? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Wij wensen je heel veel leesplezier!

Carlo en Maaike namens Waanzinnige Wereld

Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van Waanzinnige Wereld en natuurlijk ons Instagram account.

Copyright: Alle artikelen en foto’s op deze website zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van Carlo Cornelissen en bestemd voor Waanzinnige Wereld. Het kopiëren, verspreiden en/of gebruiken van deze teksten en foto’s zijn niet toegestaan zonder een schriftelijke toestemming van mij. Indien je schriftelijke toestemming van mij hebt ontvangen, vermeld dan altijd de bron.

nusa ceningan
Samen met mijn vriendin en tevens beste reisbuddy op Nusa Ceningan, Indonesië