Het idee

Welkom bij Waanzinnige Wereld

Mijn naam is Carlo. Ik ben 27 jaar, woon al mijn hele leven in de provincie Drenthe en vanaf jongs af aan al gek op vakantie, reizen en dagjes uit. Ik zal niet beweren dat ik de hele wereld heb gezien, sterker nog, nog lang niet! En daar ben ik blij mee. Er is nog zo veel te ontdekken. Daarom ben ik gestart met Waanzinnige Wereld. Ik wil mensen inspireren, helpen en mijn ervaringen delen.

Reisblog vol reisinspiratie

Het idee om een website en Instagram pagina over reizen op te starten spookte al enige tijd door mijn hoofd. Tijdens of na een vakantie vond ik het leuk om een mooie foto en of tips te delen met bekenden. Door deze website en de social media pagina’s van Waanzinnige Wereld kan ik de informatie kwijt die ik zo graag wil delen.

Verreweg de meeste artikelen en bijbehorende foto’s op deze website schrijf ik zelf en komen voort uit mijn eigen ervaringen. Af en toe nodig ik iemand uit om zijn of haar ervaring te delen, om jullie nog meer te kunnen inspireren. Onderaan een artikel staat altijd informatie over de auteur die het artikel geschreven heeft.

Alle informatie wordt vanzelfsprekend zorgvuldig samengesteld. Het is mogelijk dat artikelen niet meer actueel zijn of de juiste informatie bevatten. Ik probeer dit zo veel mogelijk te voorkomen, door artikelen regelmatig opnieuw te beoordelen en ze zo up-to-date te houden. Mocht jij toch iets lezen waar je twijfels over hebt, dan hoor ik dat graag!

Heb je vragen, wil je meer informatie over een bestemming of artikel of wil je graag iets anders kwijt? Aarzel niet en neem contact op! Dat kan via het contactformulier op deze website. Je mag natuurlijk ook altijd zelf een e-mail sturen. Mail dan naar info@waanzinnigewereld.nl.

Wil je samenwerken of andere mogelijkheden bespreken? Neem ook dan gerust contact met mij op!

Ik wens je heel veel leesplezier!

Carlo namens Waanzinnige Wereld

Neem ook eens een kijkje op de Facebook-pagina van Waanzinnige Wereld.

Copyright: Alle artikelen en foto’s op deze website zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van Carlo Cornelissen en bestemd voor Waanzinnige Wereld. Het kopiëren, verspreiden en/of gebruiken van deze teksten en foto’s zijn niet toegestaan zonder een schriftelijke toestemming van mij. Indien je schriftelijke toestemming van mij hebt ontvangen, vermeld dan altijd de bron.

nusa ceningan
Samen met mijn vriendin en tevens beste reisbuddy op Nusa Ceningan, Indonesië