Over ANIMØ Optics

ANIMØ Optics werd in 2020 opgericht door enthousiaste skiërs die hun liefde delen voor skiën in stijl. Voor veel mensen zijn skibrillen slechts bijzaak, laat staan dat het design van hun skibril matcht met hun outfit. Zonde, zo vonden ze bij ANIMØ. Ze bedachten een concept en lieten stijlvolle skibrillen ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw skioutfit én verschillende weersomstandigheden.

Wanneer je een skibril bij ANIMØ bestelt ontvang je levenslange garantie op productiefouten. Daarnaast is het ook mogelijk om een extra lens te bestellen en zo af en toe te wisselen van kleur. Via de webshop zijn zowel skibrillen voor volwassenen als kinderen te bestellen.

Meteen bestellen? Via onderstaande link word je doorgestuurd naar de officiële ANIMØ Optics webshop. De kortingscode wordt automatisch toegepast.

Bestel hier jouw ANIMØ Optics met 10% korting

De 10% kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen. Heeft Animo zelf al een scherpe actie? Gebruik tijdens het afrekenen dan kortingscode 'WaanzinnigeWereld5' voor 5% extra korting. Deze code is namelijk wel te combineren met lopende acties!

ervaring Animo skibril
The Hippo met lenskleur rood

Ontvang standaard een totaalpakket

Het fijne aan de skibrillen van ANIMØ vinden wij dat je standaard een totaalpakket ontvangt. Dit houdt in dat je naast de skibril van jouw keuze ook nog een slecht-weer lens, hardcase, pouch en twee lensbeschermers ontvangt. Door het magnetische systeem zijn de lenzen gemakkelijk en snel te wisselen. Met de meegeleverde case en lensbeschermers berg je je skibril veilig op en weet je zeker dat hij netjes blijft.

Animo Optics kortingscode

Onze ervaring met de skibrillen van ANIMØ

Wij, maar ook vele anderen, hebben de skibrillen van ANIMØ leren kennen als zeer kwalitatief en stijlvol. De brillen hebben een strak, stoer design en kunnen tegen een stootje. Al helemaal wanneer je de standaard bijgeleverde hardcase en beschermhoes om je bril plaatst hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen. Heb je na intensief gebruik toch krassen op je lens? Dan bestel je eenvoudig een nieuwe lens en voilà, je skibril is weer als nieuw.

animo optics skibril

Kortingscode Animo

Overtuigd geraakt en van plan om ook een ANIMØ skibril aan te schaffen? Dan heb je geluk, want wij mogen onze lezers 10% korting aanbieden!

Bestel via deze link of voeg de Animo kortingscode ‘WaanzinnigeWereld10’ toe tijdens het afrekenen en je krijgt 10% korting op je ANIMØ skibril.

De 10% kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen. Heeft Animo zelf al een scherpe actie? Gebruik tijdens het afrekenen dan kortingscode 'WaanzinnigeWereld5' voor 5% extra korting. Deze code is namelijk wel te combineren met lopende acties!

La vie en ski!

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Wintersport

kortingscode Animo