Over Camping De Leistert

Camping De Leistert is een familiecamping in de provincie Limburg. De ruim opgezette kampeerplaatsen op deze camping met privé sanitair beschikken zelfs over een vaatwasser. Geweldig toch?! 

Op het kampeerterrein vind je naast de vrije kampeerplaatsen onder andere ook nog safari tenten, compleet ingerichte glamping tenten en diverse lodges en cabins. Op het recreatiepark dat bij de camping hoort is tevens een breed aanbod bungalows te boeken die variërend plaats bieden aan 4 tot en met 18 personen.

Camping met privé sanitair

De camping biedt talloze in- en outdoor activiteiten aan. We lichten er hieronder een aantal voor je uit.

Te doen op Camping De Leistert

Zoals we hierboven al schreven biedt de camping een enorm scala aan activiteiten. De meeste activiteiten zijn ook beschikbaar voor mensen die niet op het park of de camping verblijven. Hierdoor is het altijd gezellig en is er altijd iets te beleven op Camping De Leistert. Welke activiteit uit het onderstaande rijtje ga jij als eerste uitproberen?

Hyperbowling

Hyperbowling is next level! Ook als je niet op camping De Leistert verblijft kun je hier gezellig een potje komen bowlen met je vrienden of familie. Alle vier de banen zijn voorzien van de nieuwste snufjes. 

Hyperbowling de Lijstert
Hyperbowling

Buitengolfslagbad

Het buitengolfslagbad is leuk voor jong en oud! En met een watertemperatuur van 21 graden is het altijd genieten in het water. Naast het zwembad bevindt zich ook een enorme glijbaan die voor nog meer waterpret zorgt. 

Buitengolfslagbad - De Leistert
Buitengolfslagbad

Grote buitenspeeltuin

Achter de receptie zie je in de speeltuin een enorme glijbaan staan die zelfs papa en mama spannend gaan vinden! Er is ook een speelvijver, kabelbaan en familieschommel te vinden.

Visvijver

Ook als je graag een hengeltje uitgooit zit je hier goed. In de visvijver zijn o.a. graskarpers te vinden. Het fijne is dat je geen visvergunning nodig hebt.

Nog meer outdoor activiteiten

Natuurlijk hoop je in je vakantie altijd op mooi weer, maar tijdens je verblijf op Camping De Leistert al helemaal! De camping biedt namelijk nog een aantal leuke en unieke outdoor activiteiten. Wat dacht je van een middagje biljartvoetbal, adventure golf, beachvolleyballen of crossen op de fietscrossbaan? Je hoeft niet te kiezen, want je kunt het in je vakantie allemaal doen!

Biljartvoetbal de Lijstert
Biljartvoetbal

Indoor activiteiten

Is het een dagje minder mooi weer voor de buitenspeeltuin? Geen paniek! De camping heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar kinderen onder andere kunnen knutselen met hun leeftijdsgenootjes. 

Daarnaast vind je er een grote indoor speeltuin met glijbanen en klimtorens. Het voelt hier net alsof je in de jungle aan het spelen bent!

Spelen in de jungle

Ben je geïnteresseerd in een verblijf bij Camping De Leistert? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. Geloof ons, de kids zullen zich niet vervelen!

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Advertentie

Grote Speeltuin - De Leistert