Over ons

Wat is Waanzinnige Wereld?

Waanzinnige Wereld is een online reisplatform met reisinspiratie voor je volgende bestemming. Van een dagje uit tot verre reis, van een weekend weg tot zonvakantie en van stedentrip tot een vakantie in de sneeuw.

Via deze website en bijbehorende social media accounts delen we dagelijks inspiratie voor de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland. Met onze reisverhalen, tips en foto’s bereiken we dagelijks honderden tot duizenden mensen die houden van buiten zijn, actieve vakanties en leuke stedentrips. Zowel dichtbij als ver weg.

Samenwerken met Waanzinnige Wereld

Wij staan open voor samenwerkingen. Lijkt het je leuk om met Waanzinnige Wereld samen te werken? Mail dan naar carlo@waanzinnigewereld.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Neem voor meer informatie alvast een kijkje op deze pagina.

Tip, idee of foutje gezien

Als je een goed idee of aanvulling voor deze website hebt, dan horen wij het graag. We zullen zo snel mogelijk reageren en eventuele onjuiste informatie aanpassen. Lijkt het je leuk om voor Waanzinnige Wereld te gastbloggen? Bekijk dan deze pagina over gastbloggen voor meer informatie.

Volg ons op social media

| Instagram | Facebook | Pinterest | TikTok | LinkedIn |

Bedrijfsgegevens

Waanzinnige Wereld staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77812301. Ons BTW-nummer is NL003243057B54.

Neem gerust contact op voor meer informatie, vragen, tips of opmerkingen