Narline in Zuidwolde

Narline is echt een parel, net als haar borden. In deze prachtige omgebouwde boerderij kun je heerlijk dineren. Je kunt onder andere genieten van een verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Je kunt er tevens ook trouwen, vergaderen en koken in de kookstudio.

Café-Restaurant Poortman in Veeningen

Bij Poortman kun je eigentijds genieten, zoals ze dat zelf zeggen. De inrichting is modern gecombineerd met retro. Wat een heel huiselijk gevoel geeft. Laat je verrassen!

Sukade in Meppel

In een voormalig pakhuis aan de kade bevindt zich Sukade. De gerechten bevatten herkenning, maar ook ontdekkingen. Het pakhuis wordt al sinds de 19e eeuw gebruikt voor het verschepen van goederen uit verre oorden. Deze historie proberen ze met een knipoog op de borden te serveren en dat lukt ze goed!

Villa Kalkoven in Meppel

De voormalige kalkovens zijn middels een glazenconstructie met elkaar verbonden. Samen vormt het het prachtige restaurant Villa Kalkoven. Het prachtige restaurant ligt aan het water en heeft een mooie tuin. Het is een verassende locatie, waar je tevens ook een gave bruiloft zou kunnen organiseren. Nieuwsgierig? Bekijk dan de foto bovenaan dit artikel.

Ludiek in Havelte

LUDIEK is speels, eigenzinnig, stoer en vooral voor iedereen. Je kunt er slapen en eten. Bij Ludiek word je verrast: er is namelijk geen menukaart. Dus ook geen keuzestress. Durf jij het aan?

Villa Blauwhemel in Diever

Tegenover het Shakespare theater in Diever vind je Villa Blauwhemel. De keuken is gebaseerd op the Nordic Kitchen. De chefkok is Fins en gebruikt deze noordelijke invloeden in zijn gerechten: puur en verfijnd. Er wordt vooral uit eigen moestuin gekookt.

Ga je liever lunchen in Drenthe? Lees dan dit artikel met onze favoriete lunchhotspots in Drenthe!

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Maaike

Hi! Ik ben Maaike, de vriendin en het reismaatje van Carlo. In mijn vrije tijd geniet ik graag van een wandeling door de natuur, vers geprepareerde skipistes en een kopje koffie in de zon.

Lees hier alle artikelen over

Drenthe

Villa Kalkoven