De tuinmannen die hier werken zijn zeker niet lui, maar ze hebben als motto: werk samen met de natuur. Per 8 m2 tuin besteden ze slechts één uur onderhoud per seizoen. Daarom kunnen de tuinen misschien wat rommelig ogen, maar zo is de natuur. Als de tuinmannen veel water moeten geven, omdat het een warme zomer is, blijft ander werk zoals schoffelen liggen.

Vanaf april is De Luie Tuinman elke dag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Drink in het knusse tuincafé een kop koffie met een zelfgebakken kruidkoek, of neem een kijkje in de kwekerij. Bijna alle vaste planten die in de tuinen te vinden zijn verkopen ze hier. Een tuinwandeling kost €5,- en een seizoenskaart koop je voor €12,50. Deze prijzen zijn voor het laatst gecontroleerd in juli 2022.

Geniet van de mooie tuinen van De Luie Tuinman in Drenthe! Wil je in de buurt een leuke wandeling maken? Lees dan dit artikel over wandelen in het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld. Een leuke combi!

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Drenthe

luie tuinman ruinen