Disclaimer

Aansprakelijkheid 

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en/of gewijzigd. Deze wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Onze website wordt vrijwel dagelijks en met grote zorg bijgewerkt. Kom je toch onjuiste informatie tegen? Dan zouden wij het enorm waarderen als je dit aan ons doorgeeft. Dan kunnen wij er zo snel mogelijk iets aan doen. Je kunt ons bereiken op info@waanzinnigewereld.nl.

Waanzinnige Wereld bevat links naar andere sites. We zijn niet aansprakelijk voor de privacy noch de inhoud van deze websites. De door Waanzinnige Wereld verstrekte informatie is tot stand gekomen door bronnen die betrouwbaar worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid van deze bronnen kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van alles wat gepubliceerd is door Waanzinnige Wereld kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Waanzinnige Wereld maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Je leest meer over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan op onze privacybeleid pagina.

Waanzinnige Wereld is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van deze website. Wij mogen geen persoonlijk financieel advies geven en kunnen daarom geen antwoord geven op financiële vragen.

Auteursrecht

Alle content (artikelen, teksten en foto’s) op deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Waanzinnige Wereld. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze artikelen, teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is ook niet toegestaan indien er bronvermelding wordt toegepast.

Algemene voorwaarden

Op samenwerkingen, campagnes en al onze andere diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.