We Love Oldtimers

Bij We Love Oldtimers kun je terecht voor het huren van een oldtimer: een unieke belevenis. Naast de bekende en bij velen geliefde Volkswagen T1 en T2 busjes verhuren ze hier ook Lelijke Eendjes, Volkswagen Kevers, oude Porsches, Mini Coopers en stoere Ford Mustangs en MG's.

Wij reden een dagje met een gele Volkswagen T2 die ze de naam Miss Sunshine hebben gegeven. Het busje rijdt maximaal 90 kilometer per uur en trekt behoorlijk wat bekijks als je door een van de omliggende dorpjes rijdt. Dit geldt trouwens ook voor alle andere voertuigen die ze hier verhuren. Stuk voor stuk unieke exemplaren.

Lees ook: Een dagje touren in een Dafje door Drenthe

we love oldtimers huren
De oldtimers van We Love Oldtimers

Verschillende routes

Na het reserveren van een van de oldtimers ontvang je per e-mail een huurovereenkomst die je gemakkelijk digitaal ondertekent, een instructievideo en informatie over mooie routes en horecagelegenheden in de buurt. Aan alles merk je dat de medewerkers van We Love Oldtimers je een onvergetelijke dag willen bezorgen.

En dat is ze ook bij ons goed gelukt! Wij reden met onze Miss Sunshine de herfstroute, waarmee we langs plekjes reden die je dagje oldtimer rijden nog leuker maken. Zo stopten we even bij Zelfplukboomgaard 't Straatje om onze eigen Jonagold appels te plukken en kochten we bij Pompoenerie Giessen een paar biologische pompoenen en kalebassen.

In de meeste busjes is trouwens plaats voor 8 en soms zelfs 9 personen. Deel de kosten, neem je eigen lunch mee en je hebt een goedkoop dagje uit!

Naast de herfstroute zijn er nog veel meer routes voor je uitgestippeld. Je kunt ook gaan voor de Molenroute, Elfstedenroute, Puzzelroute, Fortenroute, Lek & Linge route en een Bloesemtocht. Keuze genoeg en tijdens alle routes is er voldoende tijd om ergens te stoppen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vrij rond te rijden in plaats van een uitgestippelde route te volgen.

En staat Kinderdijk nog op je lijstje om te bezoeken? Vanaf het startpunt is het dorp met de wereldberoemde Unesco Werelderfgoed molens binnen 45 minuten te bereiken. Parkeer op een van de parkeerplaatsen in de buurt en strek je benen tijdens een wandeling langs de molens. Leuk om te combineren tijdens je dagje oldtimer rijden. Lees voor je bezoek onze tips voor Kinderdijk door.

we love oldtimers
Miss Sunshine

Leuk dagje uit

Dat het rijden met een oldtimer een leuk dagje uit is zijn wij inmiddels wel van overtuigd. Wil jij ook een dagje in een oud Volkswagen busje of andere oldtimer rijden? Boeken gaat eenvoudig en snel via de website van We Love Oldtimers. Je vindt ze in de provincie Zuid-Holland, Hoge Giessen 9A in Hoogblokland.

oud volkswagen busje huren
Een dagje rijden in een oud Volkswagen busje

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Zuid-Holland

volkswagen busje huren