Fotoboek maken

De leukste manier om je foto’s nog meer waarde te geven is het maken van een fotoboek. Je kunt natuurlijk ook een enkele foto afdrukken, maar vaak is het goedkoper – en natuurlijk leuker – om meerdere foto’s af te drukken. Dit kunnen losse foto’s zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te laten bundelen in een fotoboek. 

Het leuke aan een fotoboek vinden wij dat je deze op een regenachtige zondagmiddag uit de kast kunt pakken en al bladerend door je fotoboek weer herinneringen op kunt halen aan die leuke vakantie of verre reis. Door de filmrol van je telefoon scrollen kan natuurlijk ook, maar een fotoboek is offline en daardoor rustgevender. 

Verschillende typen en formaten

Wanneer je een fotoboek bij de Fotofabriek samenstelt kun je kiezen uit verschillende typen en formaten. Zoals hardcover, softcover, spiraal en vlakliggende fotoalbums. De omslagen zijn luxe en je hebt al een fotoboek vanaf €7,99. Het fotoboek bestaat uit minimaal 24 en maximaal 200 pagina’s. Dus ook als je niet kunt kiezen uit de vele foto’s die je gemaakt hebt is er voldoende ruimte. Via de online editor van Fotofabriek stel je heel eenvoudig je fotoboek samen.

Duurzaam fotoboek

Sinds 2021 kun je bij Fotofabriek ook kiezen voor een duurzaam fotoboek: het Grønn fotoboek. Het papier van de Grønn fotoboeken is gerecycled en ongebleekt en deze fotoboeken zijn gemaakt van stevige milieuvriendelijke materialen. Alle onderdelen, van kaft tot lijm, zijn afbreekbaar en hebben geen negatieve gevolgen voor de natuur. 

Wanddecoratie

Naast een het samenstellen van een fotoboek, kiezen veel mensen er ook voor om hun favoriete foto groot af te laten drukken als wanddecoratie. Er zijn talloze opties om je favoriete (vakantie)foto als wanddecoratie af te laten drukken, maar de bekendste en daarmee ook meteen meest geliefde zijn een foto op hout, foto op aluminium en natuurlijk foto op canvas. Welke variant je kiest is mede afhankelijk van de ruimte waar je de wanddecoratie wilt ophangen en wat je budget is. De prijzen lopen flink uiteen, dus vergelijk de verschillende varianten en kies welke het beste bij jouw situatie past.

Een keer iets anders

We kunnen ons voorstellen dat je zo’n mooie foto hebt gemaakt dat je die heel graag op een nog uniekere manier vastlegt. Kijk dan eens naar een foto op textiel, maak een eigen fotokalender of persoonlijke agenda. Er zijn mogelijkheden genoeg, voor jezelf, maar ook erg leuk om weg te geven.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Advertentie

Meer artikelen over Advertentie