Gastblogger worden

Hé reisliefhebber! Ben jij ook zo dol op reizen en dagjes uit? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar creatievelingen die voor ons willen gastbloggen over reizen, vakanties en dagjes uit. Dit mag over bestemmingen in ons eigen land zijn, maar ook (ver) daarbuiten.

Is het altijd al jouw droom geweest om gastblogger te worden of wil je gewoon eens bekijken wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Hoe het werkt

Vul hieronder het aanmeldformulier in en laat ons zien wat je kan. Misschien heb je zelf al een website, schrijf je voor anderen of deel je vakantiefoto’s via social media. Deel zoveel mogelijk om ons een zo compleet mogelijk beeld te geven. Wij kijken aan de hand van de informatie die je ons geeft of er een match is.

Als de match er voor beide kanten is kun je beginnen met schrijven. Je mag zelf bepalen over welke bestemming(en) je schrijft en hoe vaak je dit doet. Het zou fijn zijn dat je bij elke blog minimaal 1 liggende foto aanlevert die we als header (kopafbeelding) kunnen gebruiken en een aantal foto’s voor in de blog zelf. Heb je meer foto’s die bij het onderwerp passen waarover je schrijft? Ook deze ontvangen we graag, zodat we deze ook in de blog kunnen plaatsen.

Nadat je een blog hebt aangeleverd lopen wij hem na en passen we indien nodig nog het een en ander aan. Denk hierbij aan eventuele spelfouten en het zoekmachine-proof maken van de blog.

Groei met ons mee

In de blogs die jij aanlevert linken we naar jouw website en/of social media kanalen. Dit hoeft natuurlijk niet, maar met gemiddeld 25.000 bezoekers per maand en nog meer paginaweergaven is het voor jou een mooie kans om jezelf en jouw kanalen te laten groeien.

Ook als je het gewoon leuk vindt om over jouw ervaringen te schrijven en dit te delen met onze lezers ben je van harte uitgenodigd om je aan te melden. Uiteraard zonder verplichtingen, je kunt op elk moment stoppen.

Alvast een paar gastblogs lezen? Neem een kijkje op deze pagina. Ben je overtuigd en wil je ook gastblogger worden? Meld je hieronder direct aan.

Ik wil graag gastblogger worden