Gerlos in de zomer
Europa,  Oostenrijk

Gerlos in de zomer

Bijgewerkt op 11 januari 2021

Tijdens onze roadtrip door Oostenrijk in de zomer van 2020 verbleven wij enkele dagen in Gerlos. Eigenlijk kenden we Gerlos alleen in het wit. We hebben het er ook in de zomer ontzettend leuk gehad en delen onze tips voor Gerlos in de zomer graag met jullie in dit (korte) artikel.

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Wandelen in Gerlos

Ja natuurlijk, in Gerlos kun je heel goed wandelen. Er zijn tal van wandelroutes in de omgeving en alles is makkelijk te bereiken. Je volgt de bekende gele bordjes en de route brengt je door fantastische natuur.

Je zou het misschien niet direct verwachten als je door het dorp rijdt, maar Gerlos heeft veel verborgen pracht.

Gerlos bergen

Op een e-mountainbike de omgeving van Gerlos verkennen

Wij huurden een dag een e-mountainbike en dat zouden we iedereen aanraden! Wauw, we hebben zo’n mooie dag gehad. De vrijheid die je hebt, het kost bijna geen moeite om op een elektrische mountainbike door de bergen te fietsen.

Bij enkele hotels verhuren ze de fietsen vaak zelf, maar in het dorp is ook een fietsverhuur aanwezig. Hier betaal je vaak wel iets meer dan in het hotel. Dus vraag altijd eerst even bij de receptie of het hotel zelf ook fietsen verhuurd.

Mocht je het leuk vinden: hier lees je meer over ons dagje mountainbiken in de omgeving van Gerlos.

Bezoek de Krimml watervallen

Als je in (de buurt van) Gerlos verblijft is het erg leuk om een bezoek te brengen aan de Krimml watervallen in Krimml. Je leest er alles over in dit artikel.

waterval krimml

Tip: Gerlos Aktivcard

Bij sommige accommodaties is de Gerlos Aktivcard bij de prijs inbegrepen, maar je kunt hem ook zelf aanschaffen. De kaart geeft vele voordelen en je krijgt dagelijks een berg- en dalrit naar keuze met een van de tien Bergbahnen. Vraag ernaar bij je accommodatie of kijk op deze website voor meer informatie.

Veel plezier in het mooie Gerlos!

Hoi! Mijn naam is Carlo en ik ben in 2019 begonnen met Waanzinnige Wereld. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.