Wandelen in Gerlos

Ja natuurlijk, in Gerlos kun je heel goed wandelen. Er zijn tal van wandelroutes in de omgeving en alles is makkelijk te bereiken. Je volgt de bekende gele bordjes en de route voert je door de prachtige natuur. De bergen van Gerlos hebben veel verborgen schoonheid.

Gerlos bergen

Op een e-mountainbike de omgeving van Gerlos verkennen

Wij huurden een dag een e-mountainbike en dat zouden we iedereen aanraden! Wauw, we hebben zo'n mooie dag gehad. De vrijheid die je hebt, het kost bijna geen moeite om op een elektrische mountainbike door de bergen te fietsen. Bij de een aantal hotels verhuren ze de fietsen zelf, maar in het dorp is ook een fietsverhuur aanwezig. Hier betaal je vaak wel iets meer dan in het hotel. Dus vraag altijd eerst even bij de receptie of het hotel zelf ook fietsen verhuurd.

Bezoek de Krimml watervallen

Als je in (de buurt van) Gerlos verblijft is het erg leuk om een bezoek te brengen aan de Krimml watervallen in Krimml. Met een valhoogte van in totaal 380 meter zijn de Krimmler watervallen de grootste van Centraal-Europa en de op vijf na hoogste van de wereld.

waterval krimml

Gerlos Aktivcard

Bij sommige accommodaties is de Gerlos Aktivcard bij de prijs inbegrepen, maar je kunt hem ook zelf aanschaffen. De kaart geeft vele voordelen en je krijgt dagelijks een berg- en dalrit naar keuze met een van de tien Bergbahnen. Vraag ernaar bij je accommodatie of kijk op deze website voor meer informatie.

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Oostenrijk

Gerlos in de zomer