Naast solar producten biedt Xtorm ook een aanbod accessoires zoals adapters, kabels en USB hubs aan. Dus ga je kamperen, lekker fietsen, op reis of andere (outdoor) activiteiten ondernemen? Met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand!

Wij mochten zowel het SolarBooster Panel als de Power Bank Limitless testen. In deze review vertellen we meer over deze toffe producten die inmiddels een vaste plek in onze rugzak hebben bemachtigd.

Xtorm SolarBooster Panel

Het Xtorm SolarBooster 21 Watt Panel AP275U is een compact, 21 watt opvouwbaar zonnepaneel dat geschikt is voor onder andere smartphones, action camera's, powerbanks en andere USB en USB-C apparaten.

Vanwege het handige ontwerp en de bijgeleverde karabijnhaak is het SolarBooster 21 Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, of fiets. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt kan het eenvoudig opgevouwen worden. Wel zo handig!

Het materiaal van het opvouwbare zonnepaneel is waterdicht, sterk en flexibel. Dat maakt het enorm geschikt voor al jouw outdoor activiteiten. Daarnaast kun je de producten natuurlijk tijdens veel meer activiteiten gebruiken. Je kunt je apparaten rechtstreeks via het zonnepaneel opladen. Om nog meer uit je zonnepaneel te halen kun je het SolarBooster Panel gebruiken met een powerbank, waar we verderop in deze review op terugkomen.

Technische specificaties SolarBooster Panel

 • 21 Watt
 • Opgevouwen 32 x 15 cm
 • Uitgevouwen 63 x 32 cm
 • 425 gram
 • USB naar USB-C kabel en karabijnhaak inbegrepen

Omdat het zonnepaneel opvouwbaar is neemt het weinig ruimte in beslag. Met de bevestigde knoopjes klik je het zonnepaneel vast. De meeste rugzakken hebben wel een laptop-vak waar je hem makkelijk inschuift.

De 'ogen' die zich bovenaan en aan de zijkanten van het paneel bevinden zijn volgens ons een extra pluspunt. Via deze gaten bevestig je het zonnepaneel gemakkelijk aan diverse objecten, zoals bijvoorbeeld een boom of tent. Je bent nu niet afhankelijk van tafels, bankjes of een nat grasveld. Dat neemt ook direct het risico weg dat er per ongeluk iemand op je zonnepaneel gaat staan.

Het oranje-zwarte vierkante kastje aan de achterkant van het zonnepaneel is een ampère indicator. Met de deze indicator is gemakkelijk te zien hoeveel ampère de SolarBooster op dat moment levert. Onderaan dit kastje bevinden zich ook de USB en USB-C outputs.

xtorm solar panel
Het oog is ideaal om je solar panel op te kunnen hangen

Xtorm Power Bank Limitless

Zoals we hierboven al schreven is naast het draagbare zonnepaneel een powerbank van Xtorm een goede aanvulling. Door je powerbank aan te sluiten op het paneel gaat er minder zon (dus stroom) verloren en heb jij - ook als er geen zon is - altijd stroom binnen handbereik. De stroom wordt opgeslagen in je powerbank. Zo kun jij overdag je powerbank opladen via het zonnepaneel, om 's nachts of overdag wanneer er geen zon is, je apparaten van stroom te voorzien.

Deze Xtorm powerbank voelt enorm stevig aan, kan wel tegen en stootje en is waterdicht. Wel zo handig als je hem gebruikt tijdens al je outdoor activiteiten! Wij zijn erg enthousiast over zowel het uiterlijk als de werking van deze powerbank.

Met een volle batterij kun je tot wel 5 keer je smartphone opladen. Uiteraard kun je ook je camera, laptop of bijvoorbeeld iPad en e-reader aansluiten en opladen.

Op deze website kun je de Xtorm Power Bank Limitless 10000 AL421 bestellen.

Technische specificaties Powerbank

 • 10.000 mAh batterij
 • 1 x 5V/2.4A en 1 x 5V/1A output
 • 153 x 85 x 20 mm
 • 340 gram
 • IP68 waterproof
 • Zaklamp functie en power indicator aanwezig
 • Micro USB oplaadkabel en karabijnhaak inbegrepen
xtorm powerbank
Xtorm powerbank inclusief karabijnhaak

Waar te koop?

Xtorm gadgets koop je onder andere bij Solar Power Supply en Bol.com. Solar Power Supply beschikt over een compleet aanbod Xtorm producten en levert jouw bestelling bovendien (mits op voorraad) de volgende werkdag.

Disclaimer: Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Solar Power Supply. Beide producten zijn volledig onafhankelijk en eerlijk beoordeeld.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Reisuitrusting

xtorm outdoor gadgets