Apple AirTag

Een Apple AirTag of andere GPS tracker kan ontzettend waardevol zijn als je op vakantie gaat. De locatie van een GPS tracker kan je namelijk volgen via een app, waardoor je altijd weet waar je gps tracker en het object waar je hem hebt ingestopt zich bevindt. Stop de gps tracker in je koffer, hang hem aan je sleutelbos of leg hem in het dashboardkastje van je auto.

reisgadgets
Apple AirTag

De juiste fotocamera

Waar is jouw mooiste foto gemaakt? Grote kans dat je meteen 'op vakantie' roept! Neem altijd een fotocamera mee op vakantie om de mooie momenten vast te leggen. Vakantiefoto's kunnen veel mooie herinneringen oproepen, dus schiet vooral veel plaatjes op je bestemming.

Maar wat is de juiste fotocamera voor op reis? Als je de fotocamera vooral als hobby en 'voor de leuk' gebruikt kan je het beste gaan voor een compact camera. Een compact camera is, zoals de naam al doet vermoeden, makkelijk mee te nemen op reis. Kamera-express heeft de beste compact camera's voor op reis voor jou op een rijtje gezet.

Een drone voor op reis

Niet iedereen heeft budget voor een vakantie, de juiste fotocamera en ook nog een drone. Toch nemen we deze reisgadget mee in ons lijstje. Een gadget is het sowieso, onmisbaar zeker niet. Maar sinds wij een drone hebben aangeschaft smullen we van onze eigen foto's. Vanaf boven ziet alles er zo anders uit!

Wil je ook een drone kopen? Verdiep je dan in de verschillende soorten, waar natuurlijk ook een verschillend prijskaartje aan hangt.

EHBO-set

Je weet nooit wat er kan gebeuren als je op reis bent, dus een EHBO-set meenemen is in onze ogen zeker niet overbodig. Better safe than sorry!

Powerbank

Een powerbank is onmisbaar als je op reis gaat. Wij nemen onze powerbank overal mee naartoe, zodat we nooit zonder lege batterij komen te zitten. Het zou natuurlijk zonde zijn als we geen Instagram stories meer kunnen plaatsen ;-)

Wij zijn trouwens fan van deze producten van Xtorm.

xtorm powerbank
Xtorm Powerbank

Multitool

Vooral als je naar een outdoor-bestemming gaat en je veel in de natuur gaat zijn hoort een multitool zeker thuis in deze lijst met handige reisgadgets.

Wandelschoenen

Wandelschoenen zijn onmisbaar op vakantie. Niet alleen tijdens een wandelvakantie zijn stevige schoenen van belang, ook als je op stedentrip gaat en slentert door een stad is het fijn om goede wandelschoenen om je voeten te hebben.

Een extra tas of zak

Misschien geen reisgadget, maar wel onmisbaar! Neem altijd een (katoenen)tas of plastic zak mee voor bijvoorbeeld je gedragen kleren die je graag wilt wassen, vieze schoenen of natte zwemkleding. Stop het in je rugzak of backpack, want deze tas gaat zeker van pas komen!

Actioncam

Een actioncam van bijvoorbeeld GoPro of DJI kan onwijs leuk speelgoed zijn op vakantie. Kamera-express heeft een top 10 actioncams voor jou op een rijtje gezet.

Handige apps voor op reis

Als je op reis gaat kan het slim zijn om een aantal handige reisapps op je smartphone te zetten. Zo wordt jouw telefoon een onmisbare reisgadget! De meeste apps gaan vast en zeker goed van pas komen en zijn nog gratis ook.

Ter info: Dit artikel bevat affiliate links. Als jij na het klikken op een van deze links een product koopt ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra, maar het helpt ons om deze website te kunnen blijven onderhouden.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Reisuitrusting

reisgadgets