In de media

Bekijk hieronder de pagina’s van bekende media waar Waanzinnige Wereld in werd genoemd.

April 2021

In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 30 april stond waanzinnigewereld.nl in de bronvermelding van een publicatie over tulpenroutes door Drenthe. Klik hier om het artikel te lezen.

Februari 2021

Drenthe.nl: Op de officiële website van Drenthe heeft Waanzinnige Wereld een eigen pagina waar we naar een aantal blogs (wandelroutes in Drenthe) linken. Klik hier om de pagina te bekijken.


Dagblad van het Noorden: Carlo Cornelissen uit Hoogeveen maakt gratis ‘Tips voor Drenthe’ pagina om (coronaproof) activiteiten en ideeën te delen.

Hetzelfde persbericht was ook te lezen op andere websites van NDC mediagroep. Het verscheen onder andere op de websites van de Hoogeveensche Courant, Asser Courant, Meppeler Courant en De Krant van Midden-Drenthe.


Naast de digitale versie verscheen het persbericht ook in de papieren maandag editie (08-02-2021) van de Hoogeveensche Courant.

tips voor drenthe
Hoogeveensche Courant

Regionieuws Hoogeveen: Tips voor Drenthe nu voor iedereen gratis beschikbaar.


RTV Drenthe – Hemmeltied: Carlo werd uitgenodigd om live in het radioprogramma Hemmeltied iets te vertellen over Waanzinnige Wereld en het ontstaan van de Facebook-groep Tips voor Drenthe. Het fragment is hier te beluisteren vanaf minuut 44:00.


Radio Hoogeveen: Initiatief uit Hoogeveen ‘Tips voor Drenthe’ groot succes.