In de media

Bekijk hieronder waar Waanzinnige Wereld in de media werd genoemd

Yobbers.nl

Door het team van Yobbers werden wij begin 2022 genoemd in een blog met de leukste travel accounts op Instagram. Een mooi compliment waar we trots op zijn!

Recreatiekrant Drenthe

Namens Waanzinnige Wereld staan wij in de recreatiekrant van Marketing Drenthe voor het zomerseizoen van 2021. Met een oplage van 40.000 stuks is dit een mooie manier om onze naamsbekendheid te vergroten. De gratis recreatiekrant is te vinden bij alle toeristische bedrijven in Drenthe.

Nieuwsbrief CAMPWERK

Naar aanleiding van onze samenwerking in juli 2021 heeft CAMPWERK Nederland ons genoemd in hun nieuwsbrief.

Insta Travels

In januari 2021 vroeg ondernemer en journalist Kim van Weering ons of wij een bijdrage zouden willen leveren voor haar nieuwe reisboek Insta Travels. Wij kozen voor de bestemming Reitdiephaven in de provincie en vlakbij de stad Groningen. Het boek is uitgekomen in juni en wij zijn trots op onze bijdrage.

Klik hier om het boek Insta Travels te bekijken en bestellen op bol.com

Dagblad van het Noorden

In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 30 april stond waanzinnigewereld.nl in de bronvermelding van een publicatie over tulpenroutes door Drenthe. Klik hier om het artikel te lezen.

Drenthe.nl

Op de officiële website van Drenthe heeft Waanzinnige Wereld een eigen pagina waar we naar een aantal blogs (wandelroutes in Drenthe) linken. Klik hier om de pagina te bekijken.

NDC mediagroep

Carlo Cornelissen uit Hoogeveen maakt gratis ‘Tips voor Drenthe’ pagina om (coronaproof) activiteiten en ideeën te delen.

Hetzelfde persbericht was ook te lezen op andere websites van NDC mediagroep. Het verscheen onder andere op de websites van de Hoogeveensche Courant, Asser Courant, Meppeler Courant en De Krant van Midden-Drenthe.

Naast de digitale versie verscheen het persbericht ook in de papieren maandag editie (08-02-2021) van de Hoogeveensche Courant.

RTV Drenthe – Hemmeltied

Carlo werd uitgenodigd om live in het radioprogramma Hemmeltied iets te vertellen over Waanzinnige Wereld en het ontstaan van de Facebook-groep Tips voor Drenthe. Het fragment is hier te beluisteren vanaf minuut 44:00.