Over De Bergjes

De Bergjes is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van chalets en stacaravans. De Bergjes bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en is toonaangevend op het gebied van chalets en stacaravans. Daarnaast beschikken ze over goede contacten met toonaangevende partijen binnen de branche. 

De Bergjes is klein begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste van Europa. Hierdoor kan De Bergjes diverse grote merken rechtstreeks importeren en staan ze garant voor scherpe prijzen, goede kwaliteit en service. 

Bij De Bergjes ben je verzekerd van vakmanschap. Zo bieden ze diverse services aan, zoals inruilservice, transport, onderhoud en inspectie en verzekering van je chalet of stacaravan.

Geïnteresseerd in een tweede huis op de Veluwe? Bekijk hier het aanbod: stacaravan te koop Veluwe

de bergjes volente
Chalet Volente © De Bergjes

Eigen chaletfabriek

De Bergjes beschikt over een eigen chaletfabriek. Dit maakt het mogelijk om alle klanten in haar wensen te kunnen voorzien. Samen met de vele chalet-designers die het bedrijf rijk is kun je jouw chalet op maat en naar eigen wensen samenstellen.

Ze kunnen het design van zowel binnen als buiten aanpassen aan jouw wensen. De chaletbouw-afdeling van De Bergjes heeft al vele unieke chalets mogen bouwen en voegt daar vanzelfsprekend graag meer aan toe. Heb je zelf ideeën? Maak ze bespreekbaar en ze realiseren samen jouw droomplannen.

de bergjes
Badkamer van Chalet Volente © De Bergjes

Nog meer mogelijkheden

Naast een chalet of stacaravan als tweede huis in Nederland is het natuurlijk ook mogelijk om een tweede huis (vakantiehuis) in het buitenland te realiseren. Ook om deze dromen waar te maken staat De Bergjes voor je klaar. Informeer eens naar de mogelijkheden over bijvoorbeeld transport en plaatsing in het buitenland. Hoe gaaf zou het zijn om een chalet in de Oostenrijkse bergen of aan de Italiaanse kust te hebben?

Showterrein bezoeken

Bij De Bergjes is het mogelijk om de chalets en stacaravans te bekijken. Je kunt 6 dagen per week terecht op de showterreinen in Heibloem in Limburg, Kamperland in Zeeland, Woudenberg in de provincie Utrecht en Lütjenburg in Duitsland. 

De Bergjes zakelijk

Verhuur jij namens jouw vakantiepark of bedrijf accommodaties en ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Ook dan kan De Bergjes iets voor jou betekenen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Advertentie

de bergjes