Joytime Grolloo
Nederland,  Drenthe

Drenthe ontdekken: Op bezoek bij Joytime in Grolloo

Bijgewerkt op 6 oktober 2022

We werden uitgenodigd om een dag langs te komen bij Joytime in Grolloo en alles wat ze maar te bieden hebben uit te proberen. En geloof ons, het was een geweldige dag! De zon scheen volop en de temperatuur was heerlijk. Al met al een perfecte dag om dit nieuwe project ‘af te trappen’. In dit artikel nemen we je graag mee met alles wat er te doen is bij Joytime in Grolloo.

Joytime Grolloo: Klimpark en Outdoor Belevingspark

In het Outdoor Belevingspark bieden ze een heleboel outdoor activiteiten aan. Alles staat in het teken van lekker actief bezig zijn, natuurlijk in de buitenlucht.

ReizenReizen

Van boogschieten tot kanoën en van vlotten bouwen tot je tussen de bomen uitleven op de mega trampoline. En dat alles vrij toegankelijk met je entreekaartje van het belevingspark.

Ben je niet bang voor een beetje spanning? Dan is het klimpark ook ontzettend leuk! Je zou in dit geval ook kunnen kiezen voor een combi ticket, dan mag je jezelf in zowel het belevingspark als het klimpark helemaal uitleven.

Onder begeleiding van een instructeur kun je het klimpark verkennen en jezelf uitdagen. Sterker nog: dit uitje is door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018! In 2019 en 2020 kreeg het de zilveren medaille. Iets om trots op te zijn en om maar aan te geven hoe leuk en avontuurlijk dit uitje is! Jong of oud, voor iedereen is er wel iets te beleven.

Groepsactiviteiten

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij Joytime ben je aan het juiste adres. Ze organiseren recreatieve en sportieve outdoor activiteiten voor alle denkbare groepen. En ook op horeca gebied is er veel mogelijk. In de sfeervolle horecagelegenheden kan een drankje gedronken worden, maar kunnen er ook complete maaltijden worden geserveerd. Denk aan buffetten of gezellig samen de barbecue aansteken. Ze denken hier graag met je mee om een arrangement op maat af te stemmen en er een onvergetelijke dag van te maken.

Boomhut

Overnachten in een boomhut op zo’n mooie locatie, wie droomt er niet van? Het kan echt, want Joytime verhuurt deze boomhut. Toegang tot het klimpark en belevingspark is bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Joytime, want daar is nog heel veel meer informatie te vinden over het overnachten op deze unieke plek.

boomhut grolloo

Al met al genoeg redenen om eens een bezoekje je brengen aan Joytime in Grolloo! Dit is zeker geen uitje dat alleen voor kinderen geschikt is, want ook papa’s en mama’s zullen zich hier heel goed vermaken. En wij, wij zijn 26 en 27 jaar en hebben echt een hele leuke dag gehad. Dus ook voor volwassenen is dit een zeer geschikt uitje! Wil je alle activiteiten en bijbehorende prijzen nog eens rustig bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Joytime.

Joytime grolloo