Kundler Klamm vanuit Kundl

Zoals we hierboven al schreven, begint de route volgens veel websites en informatie boekjes in Mühltal. Wij begonnen de route in Kundl, omdat dat voor ons dichterbij was. Je loopt de route dus in omgekeerde volgorde.

De route kent weinig hoogteverschillen. Dat maakt het gemakkelijk om met bijvoorbeeld een kinderwagen te bezoeken. Ook kinderen zullen een bezoekje aan de kloof zeker leuk vinden, als ze het lopen zat zijn kan je elk moment omkeren en terug naar de parkeerplaats lopen. De route is niet moeilijk en daardoor ook zeer geschikt als gezinsuitje.

Goed om te weten: Het restaurant in de kloof is op maandag gesloten.

Waar parkeren Kundler Klamm in Kundl?

Als je er ook voor kiest om de Kundler Klamm te bezoeken vanuit Kundl kun je makkelijk en relatief goedkoop parkeren bij de ingang van de kloof. Parkeren voor een hele dag kost €5 per auto en is zowel contant als met pin te betalen. Je kunt ook gewoon per uur betalen, dan betaal je één euro per uur, met een maximum van €5 per dag. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op wat wij betaalden in de zomer van 2020 en kunnen inmiddels afwijken.

Stel je navigatie in op: Klammstraße 34, 6250 Kundl, Oostenrijk. Je kan een bezoek aan de kloof goed combineren met een bezoekje aan Rattenberg: de kleinste stad van Oostenrijk.

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Oostenrijk

kundler klamm