kundler klamm
Europa,  Oostenrijk

Wandelen door de Kundler Klamm in Oostenrijk

Bijgewerkt op 23 mei 2021

De Kundler Klamm is één van de mooiste natuurkloven van Oostenrijk. De route begint volgens veel websites in Mühltal. Wij begonnen de route vanuit Kundl. We konden hier op internet nog vrij weinig over vinden, dus we schrijven er dit artikel over. Zo kunnen jullie ook vanaf Kundl de Kundler Klamm in Oostenrijk bezoeken en weet je alles wat je zou moeten weten om er een zorgeloos uitstapje van te maken.

Het restaurant in de kloof is op maandag gesloten

Kundler Klamm vanuit Kundl

Zoals we hierboven al schreven, begint de route volgens veel websites en informatie boekjes in Mühltal. Wij begonnen de route in Kundl, omdat dat voor ons dichterbij was. Je loopt de route dan andersom, wat eigenlijk niets uitmaakt.

De route kent weinig hoogteverschillen. Dat maakt het gemakkelijk om met bijvoorbeeld een kinderwagen te bezoeken. Ook kinderen zullen een bezoekje aan de kloof kunnen waarderen, als ze het lopen zat zijn kun je namelijk elk moment omkeren en terug naar de parkeerplaats lopen. De route is niet moeilijk en daardoor ook zeer geschikt als gezinsuitje.

Waar parkeren Kundler Klamm in Kundl?

Als je er ook voor kiest om de Kundler Klamm te bezoeken vanuit Kundl kun je makkelijk en relatief goedkoop parkeren bij de ingang van de kloof.

Parkeren voor een hele dag kost €5,- per auto en is zowel contant als met pin te betalen. Je kunt ook gewoon per uur betalen, dan betaal je één euro per uur. Met een maximum van €5,- Het lastige daaraan is dat je vooraf natuurlijk niet weet hoe lang je in de kloof blijft.

Stel je navigatie in op: Klammstraße 34, 6250 Kundl, Oostenrijk

Je zou een bezoek aan de kloof ook leuk kunnen combineren met een bezoekje aan de oudste stad van Oostenrijk, Rattenberg.

Nog meer inspiratie

Wil je meer tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram. Meer dan 10.000 mensen gingen jou al voor!

Hoi! Mijn naam is Carlo en ik ben in 2019 begonnen met Waanzinnige Wereld. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Stel hier je vraag of geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.