Meer over Mountainbike route Grolloo

Deze route van ongeveer 15 km bestaat voornamelijk uit singletracks en ligt in het bos- en natuurgebied de Moere nabij Grolloo. De mtb-route is voor elk niveau MTB'er goed te doen. Halverwege het parcours zit een uitdagende bult, maar beginnende mountainbikers kunnen hier omheen. Er is een verbindingsroute met de route in Gieten/Gasselte gemaakt.

Hoe kom je er?

Navigeer naar: Oostereind 12a, 9444 XD Grolloo. Wanneer je vanaf Assen de N33 volgt richting Veendam neem je de afslag Rolde/Grolloo. Vanuit Emmen rijd je via Schoonoord en Schoonloo richting Grolloo. In Grolloo aangekomen volg je op de rotonde de weg richting Papenvoort. Volg deze weg tot de bosrand (ca. 500 meter). Hier vind je rechts van de weg Klimpark Outdoor Grolloo, ons Outdoor Belevingspark en Paviljoen De Kleine Moere.

Het navigatiesysteem leidt je naar nummer 12, de boerderij. Het Outdoor Belevingspark en Klimpark Outdoor Grolloo liggen 200 meter verderop aan de rechterkant van de weg. Parkeren in de buurt van de mountainbike route is mogelijk.

Locatie op de kaart

Vanaf waar start de mountainbike route?

De mountainbike route start direct voor de ingang van Joytime in Grolloo. Je fietst vanaf het zandpad zo het bos in en volgt de groene bekende mountainbike route bordjes.

mountainbike route grolloo
Volg de groene mkb-route bordjes

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Drenthe

mountainbike route grolloo