Onze partners

Waanzinnige Wereld werkt samen met betrouwbare partners. In de onderstaande lijst vind je een overzicht van de partners met wie wij samenwerken. Door (een deel) van je vakantie te boeken via een partnerlink steun je deze website. Het kost jou niets extra! Onderaan deze pagina lees je een korte, maar transparante uitleg hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Onze partners geven ons een kleine vergoeding voor elke boeking die voortkomt uit een klik op de partnerlink op onze website. Dit heet affiliate marketing. De term mag je snel vergeten, maar je helpt ons enorm als je via onderstaande links een vakantie, hotel of camping boekt. Ook een bestelling bij de webshops die je onderaan het overzicht ziet staan doen mee. Het kost jou niets extra. Wij worden beloond voor de reclame die we tonen op onze website, waardoor jij geïnspireerd wordt om een boeking te maken of een bestelling te plaatsen.

Heb je één of meerdere partnerlinks uit het overzicht gebruikt? Dank je wel! Hiermee zorg je ervoor dat wij kunnen blijven doen wat we zo graag doen: jou inspireren met mooie en unieke bestemmingen.