waanzinnige wereld
Lifestyle

Onze reisdrang en een lifestyle blog

Bijgewerkt op 6 januari 2021

We kijken er allemaal naar uit. Het terugkrijgen van onze ‘vrijheid’, niet meer op je hoede hoeven te zijn bij iedereen die je ziet, maar bovenal gewoon een fijne knuffel van de mensen die je liefhebt. 

We wachten met smart op de dag waarop ‘Mark en Hugo’ ons gaan vertellen dat de vaccins en maatregelen zo dusdanig hun vruchten afwerpen en dat we naast het bezoeken van onze familie en vrienden ook weer op reis mogen. 

Reisdrang

Reizen doet zoveel met je. Het leert je meer over je eigen persoonlijke leefsituatie, maar ook over culturen, talen, gebruiken en landschappen. Het levert je naast een portie eye-candy soms ook de prachtigste nieuwe vriendschappen. Even weg uit je vaste patroon. Nieuwe dingen ontdekken.

Toch heeft het feit dat we niet naar het buitenland kunnen en mogen reizen ons ook veel gebracht. We hebben meer tijd voor onszelf gehad, maar ook voor onze relatie en nieuwe en oude hobby’s. Van boeken lezen en docu’s kijken tot keihard werken aan ons blog en zelfs onze eigen provincie Drenthe (her)ontdekken

Lifestyle blog

We merken dat we dit zo leuk vinden om te doen, dat we jullie daar meer in mee willen nemen. We willen ons blog beetje bij beetje ook met lifestyle gaan vullen. Reizen is natuurlijk een vorm van lifestyle. Daarom willen we graag meer delen over dagelijkse dingen die ons ook aanspreken. In onze ogen vult dat elkaar goed aan.

Uiteraard blijven we over reizen en leuke uitjes schrijven om jullie te inspireren. Zo zijn we immers begonnen. En dat zal altijd zo blijven!

We hebben hier al ideeën bij, maar als jullie dit ook hebben, laat het ons dan vooral weten.

Tot snel!

Carlo en Maaike

Hi! Mijn naam is Maaike, de vriendin en reisbuddy van Carlo. Ik doe veel aan yoga en ben dol op de natuur!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.