hotel maashof
Hotel Maashof

Overnachten in Hotel Maashof

Hotel Maashof is de ideale plek om te overnachten als je van comfort houdt. Naast dat het hotel midden in de natuur ligt is het ook nog eens een fijne plek om te verblijven. De medewerkers zorgen er voor dat jij je op je gemak voelt. Aan alles is gedacht. Zo zijn er diverse soorten hotelkamers, waarvan de Suite met uitzicht over de tuin toch wel onze favoriet is!

Het hotel heeft ook een aantal familiekamers, wat erg handig is als je graag met je gezin in één kamer verblijft. Ga je liever romantisch met z'n tweeën? Ook dan kom je niets te kort! Het hotel biedt namelijk een 2-daags luxe wijnarrangement aan. Daarnaast kun je ook kiezen voor het romantische of culinaire arrangement. Voor ieder wat wils dus.

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur tot 23:30 uur. Uitchecken dient te gebeuren voor 11:00 uur. Zo heb je eerst nog de mogelijkheid om te genieten van het heerlijke ontbijtbuffet dat elke ochtend voor je klaar staat.

In de regio vind je natuurgebieden voor een heerlijke wandeling of fietstocht, een attractiepark, voldoende gelegenheid om te shoppen en een aantal sport- en wellness faciliteiten. In het hele hotel is er gratis WiFi aanwezig.

hotel maashof
Een kamer van Hotel Maashof

Te doen in de buurt

Hierboven schreven we al dat er in de buurt van Hotel Maashof genoeg te doen is. Daarnaast verhuurt het hotel zelf onder andere e-choppers, e-scooters en Segways en bieden ze diverse arrangementen aan, zoals een GPS puzzeltocht en een BBQ arrangement. Ook is het mogelijk om te vissen in de forelvijver.

Heb je nog geen ervaring met forelvissen? Vanaf 8 personen is het mogelijk om een clinic forelvissen te reserveren. Tijdens deze clinic leer je in 2,5 uur de basisprincipes van het forelvissen en ben je klaar om je eerste forel te vangen.

e-chopper venlo
Het hotel verhuurt onder andere e-choppers

Zakelijk

Hotel Maashof in Venlo heeft ook aan haar zakelijke gasten gedacht. Zo bieden ze de mogelijkheid om te vergaderen in één van de ruime vergaderruimtes. Indien gewenst kun je gebruik maken van één van de vergaderarrangementen of goed verzorgde lunch.

hotel maashof
De prachtige tuin en vergaderruimte van Hotel Maashof

Reserveren

Dus, ben jij nog opzoek naar een hotel in Venlo om jouw weekendje weg in Limburg compleet te maken? Of zoek je nog een vergaderruimte waar aan alles is gedacht om het jou en je collega's en gasten zo aangenaam mogelijk te maken? Zoek dan niet verder en neem contact op met Hotel Maashof. Je zal geen spijt krijgen!

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Advertentie

hotel maashof