dwingelderveld drone
Nederland

2020: Reizen in eigen land

Bijgewerkt op 26 oktober 2020

Dit artikel is geschreven door Maaike en is tot stand gekomen in samenwerking met Colorland.com

Tja, 2020 gaat zeker als bijzonder jaar de boeken in. De coronacrisis heeft een flinke impact gehad op iedereen over de hele wereld op diverse manieren helaas. Naast de vele zieken en een instortende economie, moesten velen van ons ook hun luxe hierop aanpassen en dan heb ik het in dit geval over reizen. Veel buitenlandse toeristen bleven weg uit Nederland en de Nederlanders trokken er massaal op uit in eigen land. En ook wij hebben meerdere korte tripjes in Nederland gemaakt. Maar wat vonden wij daar nou van: tripjes in eigen land? In dit artikel lees je onze hoogtepunten in eigen land!

Dit jaar zijn wij veel naar het bos geweest. Onder andere een weekend naar de Veluwe, waar we rondscheurden op een e-bike. We hebben meerdere zondagen gewandeld op het Dwingelderveld en het Echtens paradijs in Drenthe.

Ook gingen we op zoek naar kleurrijke bloemen in deze sobere tijd; tulpenvelden in de polder, de tulpenroute in Midden-Drenthe en de Bloemenpluktuin in Wijster.

We kochten een mountainbike waarmee we nog steeds heerlijk door het bos scheuren. Toen we een weekendje Zuid-Limburg op de planning hadden dachten we dat het een goed idee zou zijn als we de mountainbike mee zouden nemen, maar voor deze giga heuvels waren wij nog niet getraind. Dus we besloten onze drone op te laten stijgen en daarmee van het prachtige heuvellandschap te genieten.

We bezochten meerdere malen onze lievelingsstad Groningen. Het forum gaf ons een mooi dakterras waar we konden uitkijken over de hele stad. Even vluchten uit de drukte en toch genieten van de fantastische vibe die daar hangt. En dan ook nog uitzicht op die mooie Oale Grieze, oftewel de Martinitoren.

Tijdens de warmere dagen zetten we een zwembadje in de tuin en hielden we samen een poolparty om deze af te sluiten met een mini (vega) barbecue. Hiervoor hoef je dus niet op reis, maar kun je gewoon naar Hintergarten 😉

2020, het is een bijzonder jaar. Maar wat hebben we tot nu toe al genoten. Wel op 1,5 meter afstand. Maar we vonden wel een invulling om te genieten van de dingen in het leven en het moois dat ons kikkerlandje te bieden heeft.

We mochten deze mooie herinneringen vast leggen in een fotoboek van Colorland. Dit vastleggen deed ons beseffen hoeveel we eigenlijk doen in een jaar. En het fotoboek is precies wat gehoopt hadden: onze activiteiten vastgelegd op hele goede kwaliteit. Daar zullen we als we oud zijn vast nog vaak doorheen bladeren!

Wil jij jouw avonturen ook vastleggen in een fotoboek? Neem dan eens een kijkje op de website van Colorland. Met code WAANZINNIGEWERELD krijg je 45% korting op een luxe album van 30×30 met 40 pagina’s.

Veel plezier met samenstellen! 🙂

Hi! Mijn naam is Maaike, de vriendin en reisbuddy van Carlo. Ik doe veel aan yoga en ben dol op de natuur!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.