Reisdagboek van onze roadtrip door Oostenrijk

Roadtrip Oostenrijk | Wel of niet op vakantie

Bijgewerkt op 4 september 2020

zaterdag 29 augustus 2020

2020, het jaar waarin bijna alles anders gaat dan gepland. Voorzichtig gezegd een bijzonder jaar. We beseffen ons dat we veel geluk hebben met het feit dat we überhaupt nog op vakantie kunnen en mogen deze zomer. Weliswaar een andere bestemming dan we vooraf hadden uitgestippeld, maar vast niet minder leuk!

Ons plan was – voordat Corona aandacht begon te trekken – om net zoals in 2018 naar Indonesië te gaan. In augustus van dat jaar zijn we op Bali en Nusa Lembongan geweest. De bedoeling was om dit jaar naar Flores en Komodo te gaan. En om misschien nog een paar dagen te relaxen op de Gili’s. Uiteindelijk blijven we iets dichter bij huis en hebben we ons verdiept in het wonderschone Oostenrijk. Het land waar we eigenlijk alleen de witte versie van kennen.

We nemen jullie via dit reisdagboek graag mee op avontuur door dit prachtige land.

Na een tussenstop bij Schloss Neuschwanstein in het zuiden van Duitsland starten we onze roadtrip door Oostenrijk. We plaatsen een aantal keer per week een nieuw verhaal op onze website en hopen dat jullie het leuk vinden om dit te lezen en ons op die manier te kunnen volgen. Nog even geduld, want we mogen bijna!

Grüße!
Carlo & Maaike

Neem voor onze reisfoto’s eens een kijkje op ons Instagram account!

Hoi! Mijn naam is Carlo. In juli 2019 met trots begonnen aan Waanzinnige Wereld. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Stel hier je vraag of geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.