tulpenroute beilen
Drenthe,  Nederland

Tulpenroutes door Drenthe

Bijgewerkt op 3 januari 2022

Wat is er nou leuker dan in het voorjaar onze oerhollandse tulpenvelden te bezoeken!? Wij hebben een aantal hele leuke tulpenroutes in Drenthe ontdekt! Lees snel verder, we hebben ze hieronder voor je verzameld.

Zodra de tulpenroutes voor 2022 bekend zijn vind je hier alle informatie

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle tulpenvelden in Drenthe

Tulpenroutes Hijken

In de omgeving van Hijken starten een aantal auto- en fietsroutes langs de tulpenvelden. Op deze website vind je alle tulpenroutes van 2021 in deze omgeving.

Tulpenroutes Dwingeloo-Diever

Bij Dwingeloo en Diever vind je naast de auto- en fietsroutes ook een wandelroute langs de tulpenvelden. Je leest hier alles over de tulpenroutes in de omgeving van Dwingeloo.

Tulpenpluktuin Drenthe

Naast de tulpenroutes is ook de Tulpenpluktuin een erg leuk uitje! Je kunt ze goed combineren. In de Tulpenpluktuin in Beilen kun je je eigen tulpen plukken. Dit kan tijdens, voor of na het rijden van één van de tulpenroutes. De tulpen kosten €0,25 per stuk. Je moet wel contant en gepast betalen, dus neem contant geld mee.

Het adres van de Tulpenpluktuin in Beilen is: Brunstingerveld 16

Voor wie?

De tulpenroutes en pluktuin zijn leuk voor jong en oud. Doordat je je met de auto of fiets verplaatst hoef je geen hele einden te lopen. Bovendien betaal je geen entree voor de tulpenroutes en de pluktuin.

Kinderen zijn vaak ook helemaal gek op alle vrolijke kleuren en zo ontdekken ze ook waar de bloemen vandaan komen. Maar ook voor volwassenen voelen sommige plekjes aan als paradijs op aarde en word je betoverd door de mooie kleuren. Neem dus zeker je fotocamera mee!

Nog meer inspiratie

Wil je meer tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram. Meer dan 11.000 mensen gingen jou al voor!

Hoi! Mijn naam is Carlo en ik ben in 2019 begonnen met Waanzinnige Wereld. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Stel hier je vraag of geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.