Wat is Vipio?

Vipio is de grootste website voor het boeken van unieke en bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en België. Van boomhutten in Drenthe, tot een woonboot in Amsterdam. En van een pipowagen in Friesland tot een oude gevangenis in Alkmaar. Vipio heeft een zeer gevarieerd aanbod.

Onze ervaring met het boeken bij Vipio

Van Vipio mochten wij een accommodatie uitkiezen waar we wilden overnachten. We hebben de accommodatie natuurlijk wel zelf geboekt, om zelf te ervaren hoe het is om via de website van Vipio te boeken.

De website werkt makkelijk en snel. Bovendien kun je heel makkelijk filteren op een bestemming. Wil je graag naar het zuiden van Nederland? Dan vink je Zuid-Nederland aan en krijg je het aanbod te zien. Op zich vrij logisch natuurlijk, maar het leuke is dat alle accommodaties bij Vipio echt uniek en bijzonder zijn. Selectiecriteria zijn ligging, het interieur, de historie en de accommodatie op zich.

Klein minpuntje: Het maken van een keuze kost wel even tijd, want er is zoveel leuks te vinden! ;-) Het allerliefst boek je direct meerdere weekenden.

Het aanbod van Vipio

Zoals we hierboven al hebben benoemd heeft Vipio een bijzonder en uniek aanbod aan accommodaties. Het aanbod is zeer gevarieerd en voor elke portemonnee is er wel iets unieks te vinden. Wij kwamen al accommodaties tegen vanaf €34 per nacht. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de periode waarin je verblijft.

Jouw accommodatie aanmelden bij Vipio

Naast het boeken van een unieke overnachting kun je bij Vipio ook je eigen accommodatie aanmelden.

Heb jij een B&B, vakantiehuis, camping, vakantiepark of hotel met een bijzondere overnachting? Ontdek dan zelf de vele voordelen van het verhuren via Vipio. Ga naar www.vipio.com/nl/aanbieden voor meer informatie over het aanbieden van jouw accommodatie bij Vipio.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Advertentie

uniek overnachten vipio