Wandelroutes Westerbergen

De wandelroutes beginnen allemaal vanaf de parkeerplaats van Westerbergen. Je kunt hier gratis parkeren. Het adres is: Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten.

Bij alle wandelroutes mogen honden aangelijnd mee

Witte route

De witte route is een wandelroute van zo'n 5,5 kilometer rondom het vakantiepark. Je wandelt over het park, door het bos en onerverharde (fiets)paden.

Blauwe route

De blauwe wandelroute is een stuk korter dan de witte route. Je wandelt deze route van ruim 3 kilometer in een klein uur. Deze wandeling gaat vrijwel alleen maar over onverharde paden en slingert door een prachtig heidelandschap.

Rode route

De rode wandelroute is de langste wandelroute. Reken zo'n 3 uur voor deze route van ruim 12 kilometer. De rode route in het Echtens Paradijs is onderdeel van deze wandeling.

Gele route

Deze wandelroute van zo'n 3 kilometer voert je door de bossen rondom het vakantiepark. Ook loop je nog langs de bekende Boomhut XXL. Kortom, een mooie en afwisselende route van een klein uurtje. Perfect voor bijvoorbeeld na het avondeten!

Oranje route

De oranje route is de kortste route van alle wandelingen bij Westerbergen. Je wandelt bij deze route een halfuurtje over het terrein van het vakantiepark.

wandelen westerbergen

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Drenthe

wandelen Echtens paradijs