wandelen westerbergen
Nederland,  Drenthe

Wandelen in de buurt van Westerbergen in Echten

Bijgewerkt op 11 juli 2022

In de omgeving van vakantiepark en camping Westerbergen zijn een aantal wandelroutes te vinden. In dit blog vind je ze allemaal en lees je alle informatie om te wandelen in de buurt van Westerbergen in Echten.

e-book koken op de camping

E-book: Koken op de camping

Dit e-book over koken op de camping bevat 26 inspirerende recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Daarnaast vind je in dit e-book ook een praktische paklijst met alles wat je nodig hebt om zonder zorgen te kunnen koken op de camping.

Samen met de boodschappenlijst vol onmisbare basics die je van thuis mee kunt nemen ben jij klaar voor een kampeervakantie zonder kook-zorgen.

Ook als je niet graag gaat kamperen komt dit e-book vast en zeker van pas!

Bekijk e-book in webshop

Wandelroutes Westerbergen

De wandelroutes beginnen allemaal vanaf de parkeerplaats van Westerbergen. Je kunt hier gratis parkeren. Het adres is: Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten.

Op alle wandelroutes zijn honden welkom. Mits aangelijnd.

Witte route

De witte route is een wandelroute van zo’n 5,5 kilometer rondom het vakantiepark. Je wandelt over het park, door het bos en onerverharde (fiets)paden.

Blauwe route

De blauwe wandelroute is een stuk korter dan de witte route. Je wandelt deze route van ruim 3 kilometer in een klein uur. Deze wandeling gaat vrijwel alleen maar over onverharde paden en slingert door een prachtig heidelandschap.

Rode route

De rode wandelroute is de langste wandelroute. Reken zo’n 3 uur voor deze route van ruim 12 kilometer. De rode route in het Echtens Paradijs is onderdeel van deze wandeling.

Gele route

Deze wandelroute van zo’n 3 kilometer voert je door de bossen rondom het vakantiepark. Ook loop je nog langs de bekende Boomhut XXL. Kortom, een mooie en afwisselende route van een klein uurtje. Perfect voor bijvoorbeeld na het avondeten!

Oranje route

De oranje route is de kortste route van alle wandelingen bij Westerbergen. Je wandelt bij deze route een halfuurtje over het terrein van het vakantiepark.

wandelen Echtens paradijs
De omgeving en de bossen van Echten zijn prachtig

Nog meer inspiratie

Wil je meer tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram. Meer dan 12.000 mensen gingen jou al voor!

Laat hier een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen. De vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.