bakkeveense duinen
Nederland,  Friesland

Wandelen door de Bakkeveense Duinen

Bijgewerkt op 11 juli 2022

Zoek je een leuke wandelroute in de buurt van het drie provinciën punt? Kies dan voor de gele route van 4,1 kilometer. De route start in Bakkeveen in de provincie Friesland en voert je door de mooie natuur van de Bakkeveense Duinen.

Als je ontspannen wilt wandelen ben je in de Bakkeveense Duinen op de juiste plek. Je parkeert je auto of fiets gratis bij het startpunt van de wandelroute. Het adres is: Mjûmster Wei 34, Bakkeveen.

It Fryske Gea

Het natuurgebied wordt hoofdzakelijk beheerd door It Fryske Gea en door Staatsbosbeheer. Het ligt ten Noordoosten van Bakkeveen op de grens van Drenthe en Friesland.

Er is toegang via verschillende punten en er zijn verschillende routes die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Het gebied is vrij toegankelijk via wandel- en fietspaden. Verspreid over het gebied zijn bankjes en picknicktafels te vinden.

Wil je meer info over deze route of andere wandelroutes in de buurt van de Bakkeveense Duinen bekijken? Neem dan een kijkje op deze website. Geniet van het wandelen door de Bakkeveense Duinen!

Nog meer inspiratie

Wil je meer tips en inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram. Meer dan 12.000 mensen gingen jou al voor!