Over Swing the World

Swing the World is een project dat tijdens de lockdown in de corona-pandemie is ontstaan. Oprichters Elisa Cappelletti en Fabio Balassi komen uit de Zwitserse regio Ticino en hebben allebei een passie voor fotografie en video. ​​Hun doel is om mensen op een creatieve manier te entertainen, hen te stimuleren om tijd buiten door te brengen en plezier te hebben. En dat allemaal op de mooiste en meest Instagrammable plekjes die de natuur te bieden heeft.

In opdracht van bestemmingen of bedrijven in de regio worden de zogenoemde Swing the World-schommels geplaatst. Alle schommels worden handgemaakt en de meeste materialen komen uit de regio, met als doel de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten.

swing the world
© Swing the World

Alle locaties van Swing the World op een rijtje

Op dit moment zijn er al meer dan 20 verschillende Swing the World locaties en het lijkt er op dat er steeds meer locaties bij zullen komen. Hieronder vind je een lijst en handig kaartje met alle locaties waar de schommel al te vinden is.

Bovenstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt, maar mocht je een locatie missen in het overzicht dan zouden we het zeer waarderen als je dat even aan ons laat weten.

Tip: Ga voor een handige routebeschrijving van alle locaties naar het Youtube-kanaal van Swing the World.

Waarom #swingtheworld?

Ga je een van de Swing the World locaties bezoeken? Post dan zeker een foto op social media en gebruik #swingtheworld en #waanzinnigewereld om dit toffe project nog bekender te maken. Kijk voor meer informatie ook op de website van Swing the World.

Kopafbeelding: © Zwitserland Toerisme / Nicola Fuerer

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Zwitserland

swing the world