Dat je zelf niet gaat surfen betekent natuurlijk niet dat je de kunsten van de surfers niet mag bekijken. Ga lekker luieren bij één van de beachclubs en kijk je ogen uit. Kan je geen surfer meer zien? Hieronder enkele tips die je ook zeker gedaan moet hebben in Uluwatu.

Eet (een burger) bij The Cashew Tree

Een wandeling hiernaartoe kan even duren, laat je niet afschrikken door de smalle steegjes. Als je hier eenmaal bent mag je genieten van een Bintang en een heerlijk diner! Ook als je vega(n) eet is dit een goed adres.

burger cashew tree
The Cashew Tree

Bezoek Dreamland Beach

Dit is zeker niet het grootste strand van Bali, maar wel de moeite waard om te bezoeken. Huur een scooter om er te komen, want anders moet je een flink stuk lopen om er te komen.

bali strand dreamland beach
Dreamland Beach

Ga naar Blue Point Beach voor de perfecte Insta-kiekjes!

Serieus, het is hier echt mooi. Je moet een aantal stijle trappen af, maar het is bijzonder om dit te bekijken. Het water komt je tegemoet, de fotoshoots schieten om je oren, maar ga hier toch zeker even een kijkje nemen.

uluwatu
Blue Point Beach

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Uluwatu. Wij vonden het niet de mooiste bestemming van onze reis door Indonesië, maar we zouden het wel aanraden om te bezoeken. Er zijn veel hippe eettentjes, mooie stranden en toffe accomodaties.

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Bali

uluwatu shop