uluwatu shop
Azië,  Bali,  Indonesië

Wat te doen in Uluwatu op Bali

Bijgewerkt op 2 oktober 2019

Surfen. Typ Uluwatu in op Google en je vindt er enorm veel artikelen over. Maar in Uluwatu is meer te doen. Wij hebben er voor gekozen om niet te gaan surfen, maar hebben ons uitstekend vermaakt!

Dat je zelf niet gaat surfen betekent natuurlijk niet dat je de kunsten van de surfers niet mag bekijken. Ga lekker luieren bij één van de beachclubs en kijk je ogen uit. Kan je geen surfer meer zien? Hieronder enkele tips die je ook zeker gedaan moet hebben in Uluwatu.

Eet (een burger) bij The Cashew Tree

Een wandeling hiernaartoe kan even duren, laat je niet afschrikken door de smalle steegjes. Als je hier eenmaal bent mag je genieten van een Bintang en een heerlijk diner! Ook voor vegetariërs is dit een goed adres.

Bezoek Dreamland Beach

Dit is zeker niet het grootste strand van Bali, maar wel de moeite waard om te bezoeken. Huur een scooter om er te komen, want anders moet je een flink stuk lopen om er te komen.

Ga naar Blue Point Beach voor de perfecte Insta-kiekjes!

Serieus, het is hier echt mooi. Je moet een aantal stijle trappen af, maar het is bijzonder om dit te bekijken. Het water komt je tegemoet, de fotoshoots schieten om je oren, maar ga hier toch zeker even een kijkje nemen.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Uluwatu. Wij vonden het niet de mooiste bestemming van onze reis door Indonesië, maar we zouden het wel aanraden om te bezoeken. Er zijn veel hippe eettentjes, mooie stranden en toffe accomodaties.

We vinden het leuk om te weten hoe jij Uluwatu hebt ervaren! 

Hoi! Mijn naam is Carlo en ik ben in 2019 begonnen met Waanzinnige Wereld. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.