wifi wachtwoorden vliegvelden
Handige lijstjes

WiFi wachtwoorden van alle vliegvelden

Bijgewerkt op 1 december 2022

Je kent het wel. Na een paar koppen koffie en wat onnodige tax-free aankopen is het natuurlijk hoog tijd voor Netflix, WhatsApp en al je andere sociale media. Maar hoe doe je dat eigenlijk, ergens op een vliegveld in pak hem beet Azië!? Zou het niet handig zijn om een overzicht te hebben van Wifi wachtwoorden van vliegvelden overal ter wereld!?

Help! Geen internet… Jawel, hier is de oplossing! De meeste vliegvelden bieden gratis WiFi aan voor reizigers, maar dan heb je meestal wel een wachtwoord nodig.

Om je een hoop moeite te besparen vind je in dit bestand* de WiFi wachtwoorden van veel vliegvelden over de hele wereld. Wellicht heb je dit bestand al eens eerder ergens voorbij zien komen, doe er je voordeel mee! Ook Waanzinnige Wereld wil jouw reis graag een stukje makkelijker en aangenamer maken.

*Helaas is de lijst door de maker verwijderd. We zoeken naar een nieuwe lijst en zullen deze hier publiceren zodra we hem gevonden hebben.

Bekijk hier alle onmisbare gratis apps voor op reis

De gegevens offline gebruiken

Zorg er wel voor dat je het WiFi wachtwoord van jouw vliegveld alvast noteert als je nog verbinding hebt, anders heb je natuurlijk niet zoveel aan dit bestand.

Een andere optie is het downloaden van de app WiFox. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt de gegevens offline aan. Ook voor de app geldt natuurlijk dat je hem wel eerst moet downloaden, voordat je op je locatie zonder internet bent beland.

Kom maar op met die wachttijden! Deze lijst met wifi wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld helpt ons er wel doorheen!