koken op de camping
Eten en drinken,  Reisuitrusting

Wij hebben een e-book: Koken op de camping

Bijgewerkt op 8 september 2022

Naast reizen en ontdekken mogen we ook graag lekker koken op de camping. We gaan namelijk tijdens onze zomervakantie graag kamperen. We vinden het dan een uitdaging om low budget en lokaal te koken op de camping. Daarnaast is het altijd al een droom van mij geweest om een eigen kookboek te schrijven. Dus wie weet volgt er meer. Maar in deze blog vertel ik je meer over ons e-book: Koken op de camping.

Waarom een e-book?

Zoals gezegd gaan we graag zelf koken op de camping. Maar het spookte al sinds vorig jaar door mijn hoofd: hoe gaaf zou het zijn als we een eigen e-book met recepten uitbrengen?! En ineens was het april 2021. Ik dacht als ik het wil. Dan moeten we er nu voor gaan! Anders moesten we namelijk tot de volgende zomer wachten om het uit te brengen.

Ik maakte lijstjes met recepten die wij zelf standaard op de camping maken, wat we mee nemen en ik ging experimenteren met nieuwe recepten. Het was voor mij dus een win-win situatie, want ik ontdekte ook nieuwe eenvoudige combinaties.

Aangezien we weten dat een campingkeukentje vrij eenvoudig is, moesten de recepten ook eenvoudig zijn. Met zo min mogelijk ingrediënten zo veel mogelijk verschillende, lekkere dingen op tafel zetten. Bovendien was het ook enorm leuk om eens te verdiepen in de Spaanse en Franse keuken, want daar hebben wij zelf nog nooit gekampeerd.

Terwijl ik mij stortte op de recepten en het vormgeven van het e-book, ging Carlo uitzoeken hoe we het e-book het beste konden verkopen en hield hij zich bezig met de promotie. Zo konden we elkaar perfect aanvullen. De meeste opdrachten die wij voor Waanzinnige Wereld doen zijn kortdurend, maar dit was langer en intensiever. Maar absoluut de moeite waard! Want we hebben weer zoveel geleerd.

Het e-book over koken op de camping

Na een kleine twee maanden experimenteren en avonden werken, was het eindelijk zo ver! Het e-book was af en kon verkocht worden.

Het e-book over koken op de camping bevat 26 inspirerende recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner. Daarnaast vind je in dit e-book ook een praktische paklijst met alles wat je nodig hebt om zonder zorgen te kunnen koken op de camping. Samen met de boodschappenlijst vol onmisbare basics die je van thuis mee kunt nemen ben jij klaar voor een kampeervakantie zonder kook-zorgen.

Ook als je niet graag gaat kamperen komt het e-book vast en zeker van pas! Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier of op de foto hieronder om het e-book aan te schaffen.