Het dorp is vrij 'lang', waardoor je geen echte dorpskern en centrum hebt. Dat hebben wij niet als een probleem ervaren. Je kunt op drie verschillende plaatsen een skilift in. Dus waar je accommodatie zich ook bevindt, je bent vrijwel altijd in de buurt van een skilift.

Flachau behoort tot het skigebied Salzburger Sportwelt, dat wordt gevormd door onder andere Wagrain, St. Johann im Pongau en natuurlijk Flachau zelf. Het is een overzichtelijk skigebied met in totaal 230 kilometer aan pistes. Je skipas is in het hele gebied geldig en dat is erg prettig. 

De brede pistes rondom Flachau

In Flachau is de après-ski uitstekend en erg gezellig. Ga zeker een kijkje nemen in de Hofstadl, Dampfkessel en HerzAlm, maar vergeet ook niet te lunchen bij LisaAlm. Wat een top-tent! Ze hebben hier een heerlijke lunch en vermaak in de vorm van opwarmende muziek en af en toe een goochelaar die jou altijd te slim af is. 

Nog een aanrader is om 's avonds een drankje en dansje te doen bij Flachau Musistadl. Hier hebben ze in het hoogseizoen vrijwel iedere avond een band met live muziek. Als je van live muziek houdt heb je gegarandeerd een gezellige avond, en nacht...

Maak je reis compleet

Door (een deel van) je vakantie te boeken via onze partners ontvangen wij een kleine vergoeding, jij betaalt hetzelfde.

Carlo

Hoi! Mijn naam is Carlo, het gezicht achter Waanzinnige Wereld. Voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen en de leukste activiteiten in binnen- en buitenland.

Lees hier alle artikelen over

Oostenrijk

flachau